سازمان برنامه و بودجه درصد مصوبه شورای عالی بیمه را کاهش داده و برای بررسی به معاون اول رئیس‌جمهور ارسال کرده است. این در حالی است که وزیر بهداشت بر تصویب کامل آن تأکید دارد. جامعه پزشکی و کادر درمان خواستار اجرای کامل این مصوبه و جلوگیری از تأثیرات منفی حذف ارز ترجیحی بر تعرفه‌های پزشکی هستند.

کشمکش دولت و وزارت بهداشت بر سر تعرفه‌های پزشکی

به گزارش سلامت نیوز، کمیته صنفی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران اعلام کرد که سازمان برنامه و بودجه، مصوبه شورای عالی بیمه را از ۵۴ درصد به ۴۶ درصد کاهش داده و برای بررسی به معاون اول رئیس‌جمهور، دکتر عارف، ارسال کرده است.

براساس گزارش‌های موثق، قرار بود بسته تعرفه‌ها در جلسه هیئت دولت روز یکشنبه ۱۴ دی‌ماه مطرح شود، اما با رایزنی دکتر ظفرقندی با معاون اول رئیس‌جمهور، این موضوع از دستور کار خارج شد. دلیل این اقدام، اصرار وزیر بهداشت بر تصویب کامل مصوبه ۵۴ درصدی شورای عالی بیمه عنوان شده است.

همچنین وزیر بهداشت پیشنهادی جداگانه برای جبران تأثیر حذف ارز ترجیحی بر کای فنی و تجهیزات پزشکی در سال ۱۴۰۴ به سازمان برنامه و بودجه ارائه کرده بود، اما این سازمان درصد پیشنهادی را کاهش داده و تغییراتی در آن اعمال کرده که با برآوردهای کارشناسان وزارت بهداشت و بیمه‌ها همخوانی ندارد و کمتر از تأثیرات واقعی آن در نظر گرفته شده است.

رایزنی‌های وزیر بهداشت برای تصویب کامل مصوبه شورای عالی بیمه و اصلاح بسته جبرانی حذف ارز ترجیحی همچنان ادامه دارد. با توجه به اینکه رئیس‌جمهور و معاون اجرایی وی از پزشکان کشور هستند، انتظار می‌رود از این مصوبه به‌طور کامل حمایت کنند.

در این میان، ضروری است که جامعه پزشکی، پرستاری و کادر درمان از اصرار وزیر بهداشت برای اجرای کامل مصوبه شورای عالی بیمه در هیئت دولت حمایت کرده و در برابر برخی مدیران باقیمانده از دولت‌های گذشته در سازمان برنامه و بودجه، که موجب عقب‌ماندگی تاریخی بخش سلامت شده‌اند، ایستادگی کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha